Buka ménu utama

Cibaréngkok, Bojongpicung, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cibaréngkok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojongpicung, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibaréngkok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanBojongpicung




Gnome-home.svg