Buka ménu utama

Cibatu, Cibatu, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Cibatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Cibatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibatu

Tumbu LuarÉdit