Cibatu, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Cibatu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Cibatu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Kode Kemendagri32.05.12
Désa/kalurahan-