Cibatu, Cibatu, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Cibatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanCibatu




Gnome-home.svg