Buka ménu utama

Cibatu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisaat, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibatu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCisaat




Gnome-home.svg