Cisaat, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia

Cisaat nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cisaat
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.29

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit