Cibatu Tiga, Cariu, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibatu Tiga nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cariu, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibatu Tiga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCariu




Gnome-home.svg