Buka ménu utama

Cibatuireng, Karangnunggal, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Cibatuireng nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Karangnunggal, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibatuireng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanKarangnunggal



Gnome-home.svg