Buka ménu utama

Karangnunggal, Tasikmalaya

kacamatan di kabupatèn Tasikmalaya, Indonèsia

Karangnunggal nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Karangnunggal

Peta lokasi Kacamatan Karangnunggal
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Tasikmalaya
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

  • Kaler = kacamatan Cibalong
  • Wetan = kacamatan Cikatomas, kacamatan Cikalong
  • Kidul = samudra Hindia
  • Kulon = kacamatan Bantarkalong, kacamatan Cipatujah

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

Sarana transportasi ka wilayah kacamatan ieu terbatas mung kana beus atanapi elf hungkul. Sabaraha hiji trayek beus nu ngalangkung ka kacamatan ieu nyaéta :

  • Karangnunggal - Jakarta Kampung Rambutan
  • Karangnunggal - Bekasi
  • Karangnunggal - Depok
  • Karangnunggal - Bandung
  • Tasik - Karangnunggal - Pamijahan
  • Tasik - Karangnunggal - Ciheras
  • Tasik - Karangnunggal - Pamayang

PoténsiÉdit