Buka ménu utama

Cibeber nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Selatan, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Cibeber
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCimahi
KacamatanCimahi Selatan



Gnome-home.svg