Cimahi Selatan, Cimahi

kacamatan di kota Cimahi, Indonèsia

Cimahi Selatan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cimahi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cimahi Selatan

Peta lokasi Kacamatan Cimahi Selatan
Propinsi Jawa Kulon
Kota Cimahi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


</noinclude> </noinclude>


Nuvola filesystems folder home.png