Buka ménu utama

Cibeber, Kiarapedes, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Cibeber nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kiarapedes, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeber
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanKiarapedes




Gnome-home.svg