Buka ménu utama

Cibeber, Lebak

kacamatan di kabupaten Lebak, Indonésia

Cibeber nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Cibeber

Peta lokasi Kacamatan Cibeber
Propinsi Banten
Kabupatén Lebak
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 

Kabupatén Lebak, Banten

Coat of arms of Lebak.png

Kacamatan: Banjarsari | Bayah | Bojongmanik | Cibadak | Cibeber | Cijaku | Cikulur | Cilélés | Cilograng | Cimarga | Cipanas | Curugbitung | Gunungkencana | Leuwidamar | Maja | Malingping | Muncang | Panggarangan | Rangkasbitung | Sajira | Sobang | Wanasalam | Warunggunung

Citakan:Cibeber, Lebak


Nuvola filesystems folder home.png