Cibeureum, Cilimus, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Cibeureum nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCilimus




Gnome-home.svg