Buka ménu utama

Cibeureum, Cugenang, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cibeureum nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureum
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCugenang




Gnome-home.svg