Cugenang, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cugenang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cugenang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega76,15 Kilométer pasagi
Pangeusi103.960 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.11

Wates WilayahÉdit

  • Palebah Kaler watesna : Kacamatan Mande
  • Palebah Wetan watesna : Kacamatan Cianjur
  • Palebah Kidul watesna : Kacamatan Warung Kondang
  • Palebah Kulon watesna : Kacamatan Pacet

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit