Buka ménu utama

Cugenang, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Cugenang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Cugenang

Peta lokasi Kacamatan Cugenang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 76,15 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 103.960 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

  • Palebah Kaler watesna : Kacamatan Mande
  • Palebah Wetan watesna : Kacamatan Cianjur
  • Palebah Kidul watesna : Kacamatan Warung Kondang
  • Palebah Kulon watesna : Kacamatan Pacet

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang