Buka ménu utama

Cibeureum Kulon, Cimalaka, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibeureum Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimalaka, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureum Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimalaka




Gnome-home.svg