Buka ménu utama

Cibeureum Wétan, Cimalaka, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibeureum Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimalaka, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureum Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimalaka
Pamaréntahan
 • Nami KuwuYuyu Andayu




Gnome-home.svg