Cibeureum Wétan, Cimalaka, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibeureum Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimalaka, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureum Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimalaka
Pamaréntahan
 • Nami KuwuYuyu Andayu




Gnome-home.svg