Buka ménu utama

Cibeureuyeuh, Conggéang, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibeureuyeuh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Conggéang, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeureuyeuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanConggéang




Gnome-home.svg