Buka ménu utama

Cibeuteung Udik, Cisééng, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibeuteung Udik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisééng, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeuteung Udik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCisééng




Gnome-home.svg