Cibinong, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cibinong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cibinong
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega235,47 Kilométer pasagi
Pangeusi59.784 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.20

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit