Buka ménu utama

Cibinuang, Kuningan, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Cibinuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibinuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKuningan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuY.Wahyu Hidayat
Lega373



Gnome-home.svg