Cibiru Wétan, Cileunyi, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Cibiru Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cileunyi, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibiru Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCileunyi




Gnome-home.svg