Buka ménu utama

Cibiru Wétan, Cileunyi, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Cibiru Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cileunyi, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibiru Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanCileunyi




Gnome-home.svg