Cileunyi, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Cileunyi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cileunyi

Peta lokasi Kacamatan Cileunyi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 31,58 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 202.970 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png