Buka ménu utama

Cibitung Kulon, Pamijahan, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibitung Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibitung Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanPamijahan




Gnome-home.svg