Cibitung Wétan, Pamijahan, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibitung Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibitung Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanPamijahan




Gnome-home.svg