Buka ménu utama

Cibitung Wétan, Pamijahan, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibitung Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pamijahan, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibitung Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanPamijahan




Gnome-home.svg