Buka ménu utama

Cibodas, Cikajang, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikajang, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCikajang

Tumbu LuarÉdit