Cikajang, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Cikajang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cikajang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.22
Désa/kalurahan-