Buka ménu utama

Cibodas, Jonggol, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanJonggol




Gnome-home.svg