Buka ménu utama

Cibodas, Lémbang, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Cibodas nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lémbang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibodas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanLémbang




Gnome-home.svg