Lémbang, Bandung Kulon


Lémbang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Lémbang

Peta lokasi Kacamatan Lémbang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Citakan:Ngamprah, Bandung Kulon


Nuvola filesystems folder home.png