Lémbang, Bandung Kulon

Lémbang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Lémbang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung Kulon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Désa/kalurahan-

Kacamatan Lembang ogé kacamatan anu paling wetan jeung kasohor ku tempat wisatana di Jawa Barat.

GeografiÉdit

Kacamatan Lembang aya di jangkungna antara 1.312 dugi 2.084 meter di luhur parmukaan laut. Titik pangluhurna na aya di penclut Gunung Tangkuban Parahu. Minangka wewengkon anu tempatna pegunungan,suhu rata-rata berkisar antara 17°-27 °C.

RujukanÉdit


Pranala luarÉdit

Citakan:Lémbang, Bandung Kulon