Buka ménu utama

Cibogo, Darmaraja, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibogo nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Darmaraja, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibogo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanDarmaraja




Gnome-home.svg