Buka ménu utama

Cibolang, Gunung Guruh, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Cibolang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gunung Guruh, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibolang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanGunung Guruh




Gnome-home.svg