Gunungguruh, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia
(dialihkeun ti Gunung Guruh, Sukabumi)

Gunung Guruh nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Gunung Guruh
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSukabumi
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.02.27

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit