Cibolang Kalér, Cisaat, Sukabumi

Cibolang Kalér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cisaat, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibolang Kalér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanCisaat




Gnome-home.svg