Buka ménu utama

Cibubuan, Conggéang, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibubuan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Conggéang, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibubuan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanConggéang




Gnome-home.svg