Buka ménu utama

Cibulan, Cidahu, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Cibulan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidahu, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibulan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCidahu




Gnome-home.svg