Buka ménu utama

Cibuluh, Cidaun, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cibuluh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cidaun, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibuluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCidaun




Gnome-home.svg