Cidaun, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Cidaun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cidaun

Peta lokasi Kacamatan Cidaun
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 295,51 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 66.729 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

Wates Kacamatan Cidaun nyaéta , ti Belah

Kaler: Ciwidey, Pangalengan Kab, Bandung;

Kulon : Kacamatan Sindang Barang anu masih sakabupatén jeung Cidaun;

Wetan : walungan Cilaki atawa jeung Kacamatan Ranca Buaya kabupatén Garut;

Kidul : Samudera Hindia

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang