Cidaun, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cidaun nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cidaun
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega295,51 Kilométer pasagi
Pangeusi66.729 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.23

Wates WilayahÉdit

Wates Kacamatan Cidaun nyaéta, ti Belah

Kaler: Ciwidey, Pangalengan Kab, Bandung;

Kulon : Kacamatan Sindang Barang anu masih sakabupatén jeung Cidaun;

Wetan : walungan Cilaki atawa jeung Kacamatan Ranca Buaya kabupatén Garut;

Kidul : Samudera Hindia

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit