Buka ménu utama

Cibuluh, Ujung Jaya, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibuluh nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ujung Jaya, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibuluh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanUjung Jaya




Gnome-home.svg