Buka ménu utama

Cibunar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibatu, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Cibunar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanCibatu

Tumbu LuarÉdit