Cibunar, Malangbong, Garut

Cibunar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Malangbong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibunar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanMalangbong

Tumbu LuarÉdit