Malangbong, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia


Malangbong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Malangbong

Peta lokasi Kacamatan Malangbong
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Camat Drs. Nandang Sulaksana, M.Si
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.199,42 jiwa/km²
Kalurahan/désa 23


Nuvola filesystems folder home.png