Buka ménu utama

Cibuntu, Ciampéa, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Cibuntu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciampéa, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibuntu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCiampéa




Gnome-home.svg