Ciampéa, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Ciampéa nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Ciampéa
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega51,06 Kilométer pasagi
Pangeusi160.487 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.15
Désa/kalurahan-