Buka ménu utama

Ciampéa, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia


Ciampéa nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Ciampéa

Peta lokasi Kacamatan Ciampéa
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bogor
Camat -
Lega 51,06 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 160.487 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Bogor, Jawa Barat

Lambang bogor.jpg

Kacamatan: Babakan Madang | Bojonggedé | Caringin | Cariu | Ciampéa | Ciawi | Cibinong | Cibungbulang | Cigombong | Cigudeg | Cijeruk | Cileungsi | Ciomas | Cisarua | Cisééng | Citeureup | Dramaga | Gunung Putri | Gunung Sindur | Jasinga | Jonggol | Kemang | Klapanunggal | Leuwiliang | Leuwisadéng | Mégamendung | Nanggung | Pamijahan | Parung Panjang | Parung | Ranca Bungur | Rumpin | Sukajaya | Sukamakmur | Sukaraja | Tajurhalang | Tamansari | Tanjungsari | Ténjo Ténjolaya |




Nuvola filesystems folder home.png