Buka ménu utama

Cibunut, Argapura, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Cibunut nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Argapura, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibunut
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanArgapura
Pamaréntahan
 • Nami KuwuIndra S.pd



Gnome-home.svg