Argapura, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia

Argapura nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Argapura
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténMajalengka
Lega60,56 Kilométer pasagi
Pangeusi34.234 jalma
Kapadetan565 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.10.05
Désa/kalurahan14

AdministratipÉdit

Di handap ieu daptar Kalurahan atawa désa nu aya di Kacamatan Argapura:

  1. kalurahan/désa Argalingga (Kodepos : 45462)[1]
  2. kalurahan/désa Argamukti (Kodepos : 45462)[1]
  3. kalurahan/désa Cibunut (Kodepos : 45462)[1]
  4. kalurahan/désa Cikaracak (Kodepos : 45462)[1]
  5. kalurahan/désa Gunungwangi (Kodepos : 45462)[1]
  6. kalurahan/désa Haurséah (Kodepos : 45462)[1]
  7. kalurahan/désa Heubeulisuk (Kodepos : 45462)[1]
  8. kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 45462)[1]
  9. kalurahan/désa Sadasari (Kodepos : 45462)[1]
  10. kalurahan/désa Sagara (Kodepos : 45462)[1]
  11. kalurahan/désa Sukadana (Kodepos : 45462)[1]
  12. kalurahan/désa Sukasari Kaler (Kodepos : 45462)[1]
  13. kalurahan/désa Sukasari Kidul (Kodepos : 45462)[1]
  14. kalurahan/désa Tejamulya (Kodepos : 45462)[1]

ReferensiÉdit

  1. a b c d e f g h i j k l m n (id)Organisasi.org diakses 3 Agustus 2015