Buka ménu utama

Argapura, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia


Argapura nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Argapura

Peta lokasi Kacamatan Argapura
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Majalengka
Camat Amay Kamaludin, S.Sos.
Lega 60,56 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 565 jiwa/km²
Kalurahan/désa 14

AdministratipÉdit

Di handap ieu daptar Kalurahan atawa désa nu aya di Kacamatan Argapura:

  1. kalurahan/désa Argalingga (Kodepos : 45462)[1]
  2. kalurahan/désa Argamukti (Kodepos : 45462)[1]
  3. kalurahan/désa Cibunut (Kodepos : 45462)[1]
  4. kalurahan/désa Cikaracak (Kodepos : 45462)[1]
  5. kalurahan/désa Gunungwangi (Kodepos : 45462)[1]
  6. kalurahan/désa Haurséah (Kodepos : 45462)[1]
  7. kalurahan/désa Heubeulisuk (Kodepos : 45462)[1]
  8. kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 45462)[1]
  9. kalurahan/désa Sadasari (Kodepos : 45462)[1]
  10. kalurahan/désa Sagara (Kodepos : 45462)[1]
  11. kalurahan/désa Sukadana (Kodepos : 45462)[1]
  12. kalurahan/désa Sukasari Kaler (Kodepos : 45462)[1]
  13. kalurahan/désa Sukasari Kidul (Kodepos : 45462)[1]
  14. kalurahan/désa Tejamulya (Kodepos : 45462)[1]

ReferensiÉdit

  1. a b c d e f g h i j k l m n (id)Organisasi.org diakses 3 Agustus 2015