Buka ménu utama

Cijaku, Lebak

kacamatan di kabupaten Lebak, Indonésia

Cijaku nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.

Kacamatan Cijaku

Peta lokasi Kacamatan Cijaku
Propinsi Banten
Kabupatén Lebak
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


 

Kabupatén Lebak, Banten

Coat of arms of Lebak.png

Kacamatan: Banjarsari | Bayah | Bojongmanik | Cibadak | Cibeber | Cijaku | Cikulur | Cilélés | Cilograng | Cimarga | Cipanas | Curugbitung | Gunungkencana | Leuwidamar | Maja | Malingping | Muncang | Panggarangan | Rangkasbitung | Sajira | Sobang | Wanasalam | Warunggunung

Citakan:Cijaku, Lebak


Nuvola filesystems folder home.png