Cijati, Cijati, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Cijati nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijati, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Cijati
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCijati
Pamaréntahan
 • Nami Kuwuela suryana