Cijati, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Cijati nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cijati

Peta lokasi Kacamatan Cijati
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat DONY HERDYANA S.STP., MAP
Lega 49,02 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 33.732 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan 653 jiwa/km²
Kalurahan/désa 10

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang