Cijati, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cijati nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cijati
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega49,02 Kilométer pasagi
Pangeusi33.732 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan653 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.29
Désa/kalurahan10

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit